Classes de producció musical

Aprèn a fer servir un home studio semi professional

Classes producció musical home studio a Barcelona

En aquest curs veurem tant la teoria com la pràctica necessària per dominar un home studio semi professional i poder realitzar les nostres gravacions amb la major qualitat possible. La producció musical és part essencial dels artistes de la nova era, i aquí tens la teva oportunitat de convertir-te en professional del home studio.

Des del maneig de programes informàtics, mescladors, control d`efectes passant per la microfonia i cablejats, instruments virtuals i reals i finalment veient tot el procés de mescla i mastering d`àudio.

El curs té una durada de 1 mes i 12h de durada total de les classes. Setmanalment hi haurà una classe de 3h. El preu del curs inclou la matriculació. L`alumne haurà de tenir un ordinador portàtil amb els programes necessaris per a seguir el curs.

  • Classes grupals (minim 6 alumnes):
    • 3h de classe setmanals
    • Duració total del curs 12h
    • Preu: 200€
Rock School Barcelona Producció musical

Fem servir cookies pròpies i de tercers per al funcionament d`aquest lloc web i l`anàlisi de les visites dels usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots veure més informació a la nostra pàgina de politica de cookies.