Comunicat oficial RockSchool Barcelona

06/01/2021

Com sabeu, per a Rock School Barcelona la salut dels nostres alumnes i professors és el primer, i per tant adoptarem les mesures necessàries per garantir-la. És per això que en concordança amb les noves restriccions anunciades per la Generalitat per motiu de la Covid-19 l escola romandrà tancada fins al proper 19 de Gener.

Les classes continuaran en el calendari previst de forma remota amb Skype o altres mitjans per tal de que no perdeu l oportunitat de seguir practicant i aprenent durant aquest període. Com també sabeu, estem molt habituats a fer classes en remot, fins i tot amb alumnes a l estranger, per tant garantim la màxima qualitat per aquesta via. Esperem que estigueu bé tots i totes.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i comprensió en aquesta situació excepcional. Recordeu que estem a la vostra disposició a través dels canals habituals de comunicació i xarxes socials.

Tornar

Fem servir cookies pròpies i de tercers per al funcionament d`aquest lloc web i l`anàlisi de les visites dels usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots veure més informació a la nostra pàgina de politica de cookies.