Combo per a grups

Millora els assajos i composicions de la teva banda

Classes de combo per bandes a Barcelona

Tocar en una banda no és senzill, calen molts assajos per sonar d una manera sòlida com a grup. La dilatada experiència dels nostres professors, tant en escenaris com en locals d assaig, us serviran per acoblar les peces del teu grup.

Amb les classes de combo aconseguireu augmentar la productivitat vostres assajos i això es veurà reflectit en la qualitat de les vostres composicions i posteriors actuacions aconseguint sonar de manera perfectament sincronitzada i amb la consistència dels grans grups.

Aprendràs tant a tocar cançons en conjunt d una manera perfectament sincronitzada com a improvisar amb els vostres companys sobre d un escenari i que tot surti a la perfecció.

Pots matricular per combo amb el teu conjunt o individualment per aprendre i millorar els assajos de la teva banda. També pots apuntar-te i compartir classes de combo amb altres alumnes per tocar de manera conjunta els vostres temes preferits i així conèixer gent amb la qual fins i tot compartir escenaris en el futur.

Little Rock School Barcelona Guitarra

Fem servir cookies pròpies i de tercers per al funcionament d`aquest lloc web i l`anàlisi de les visites dels usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots veure més informació a la nostra pàgina de politica de cookies.