Classes de guitarra elèctrica i acústica

Aprèn les tècniques més increïbles i tots els estils

Classes de guitarra al teu ritme

A Rock School Barcelona aprendràs a tocar la guitarra fent-la sonar com més t`agrada. Podràs triar l`estil que prefereixes per marcar la tendència de les classes i poder adaptar l`aprenentatge als teus gustos i necessitats. T`ensenyarem les millors tècniques i teoria musical del teu estil perquè puguis arribar a tocar com els millors.

  • Tècnica: t`ensenyarem a exercitar les teves mans i dits amb la guitarra per guanyar tècnica i agilitat amb l`instrument. Aprendràs a corregir les postures i a executar les tècniques més importants: ritmes, arpegis, tapping, legato, picking, sweep picking, palanca, efectes, etc ...
  • Teoría musical: veurem tota la teoria necessària per entendre la música i l`instrument, com progressions, acords, inversions, composició, etc ...
  • Estil: enfocarem part de les classes a reforçar l`estil musical triat per l`alumne per focalitzar els estudis als seus gustos i s`estudiaran composicions d`altres guitarristes que siguin influència i referents de l`estil
Rock School Barcelona Classes Guitarra

Tots els exercicis practicats en les classes s`escriuen en solfeig i / o en tabulat perquè l`alumne pugui practicar a casa en tot moment el que s`ha après. Es faran interpretacions de l`instrument en les audicions / concerts que es realitzin durant el curs.


Classes Guitarra Rock School Barcelona

Classes de guitarra oficials RockSchool

La nostra escola compta amb la titulació oficial RockSchool UK per poder formar de manera reglada a qui vulgui fer les seves classes de guitarra de manera professional seguint el temari marcat a cada curs i assistint als exàmens oficials per certificar cada grau.


Classes de guitarra: composició / songwritting

Classes grupals, o privades, amb el gran guitarrista Andreu Martínez, on ens ensenyarà com utilitzar els recursos que coneixem amb la nostra guitarra i aplicar-los a la composició de veu.

Ja sigui nivell principiant, mitjà o avançat, ens ensenyarà com millorar el nostre ritme, conèixer millor els acords i com utilitzar-los per poder encaixar-los en melodies vocals, escriure les nostres pròpies cançons, etc ... No perdis aquesta oportunitat de poder aprendre de un dels mes reconeguts compositors del moment.

Clases de guitarra: composición / songwritting

Fem servir cookies pròpies i de tercers per al funcionament d`aquest lloc web i l`anàlisi de les visites dels usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots veure més informació a la nostra pàgina de politica de cookies.