Classes de bateria

Controla els temps i marca el ritme

Classes de bateria a Barcelona

Les classes de bateria que impartim a Rock School Barcelona són tant per a músics avançats com per a principiants, amb o sense experiència prèvia, que tinguin ganes d`aprendre a portar el ritme d`una banda de música. Des dels acompanyaments més senzills fins als ritmes més complexos, aprendràs a portar els tempos d`estils tan variats com el rock, metal, metal progressiu, punk, funk, pop, blues, jazz, i ritmes d`altres cultures com oriental, àrab o africana entre d`altres ...

Amb el nostre mètode d`ensenyament et convertiràs en el bateria que tot grup li agradaria tenir, capaç de portar el ritme d`una gran banda i solucionar qualsevol situació imprevista en un escenari. Ritmes bàsics, tempos, lectura, intensitat, coordinació, sincronització, són només algunes de les parts del temari que aprendràs amb nosaltres així com les tècniques dels millors bateries del món en tots els estils.

Little Rock School Barcelona bateria

Classes Guitarra Rock School Barcelona

Classes de bateria oficials RockSchool

La nostra escola compta amb la titulació oficial RockSchool UK per poder formar de manera reglada a qui vulgui fer les seves classes de bateria de manera professional seguint el temari marcat a cada curs i assistint als exàmens oficials per certificar cada grau.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per al funcionament d`aquest lloc web i l`anàlisi de les visites dels usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots veure més informació a la nostra pàgina de politica de cookies.