Classes de música online

Aprèn a tocar el teu instrument preferit des de casa amb les nostres classes en línia


Escola de música online

A Rock School Barcelona aprendràs a tocar el teu instrument preferit siguis on siguis gràcies a les nostres classes en línia. Podràs triar l´instrument i estil que prefereixes per marcar la tendència de les classes i adaptar així l´aprenentatge als teus gustos i necessitats. Gaudiràs de les millors tècniques i teoria musical del teu estil perquè puguis arribar a tocar com els teus ídols.

Només necessites un ordinador amb càmera, un tablet o fins i tot un smartphone amb connexió a internet perquè les classes siguin del màxim profit. No importa on estiguis o d´on siguis, podràs fer les teves classes sense moure´t de casa i gaudint de tots els avantatges de la nostra escola. La tecnologia t´ho posa fàcil per a aprendre, sigui quin sigui el teu estil no ho dubtis Rock School Barcelona és la teva escola!

A les nostres classes en línia podràs triar entre els següents instruments: guitarra, baix, ukelele, piano, saxo, classes de cant i inclús de bateria. També pots fer diverses classes per combinar instruments.

També podràs optar a realitzar els exàmens oficials Rock School fent les nostres classes en línia. Podràs realitzar els exàmens a la nostra escola de Barcelona, o si ets d´una altra localitat o et va millor realitzar-los en un altre centre oficial Rock School et posarem en contacte amb el més proper perquè puguis realitzar-los on millor et convingui.

Rock School Barcelona Clases Guitarra Online

Clases canto Rock School Barcelona

Per què classes online?

Les classes d´instrument en línia són més flexibles en horari, s´adapten a les teves necessitats. A més, estalviaràs temps evitant transports innecessaris. Tot són avantatges! Podràs pactar amb el teu professor l´horari que més us convingui per poder gaudir a l´màxim de les classes.

A Rock School Barcelona estem preparats per realitzar les classes en alta qualitat de vídeo i àudio, amb el millor equipament i amb anys d´experiència que ens avalen. Hem realitzat classes en línia amb alumnes de tot el món a través de les principals plataformes de vídeo conferència en línia com Zoom, Facetime o Skype.

Clases online Rock School Barcelona

Què més avantatges tenen les classes online?

Les classes d´instrument en línia que facis amb nosaltres poden ser gravades. D´aquesta manera tindràs sempre la classe disponible per tornar-la a veure i repetir els exercicis i repassar el temari que hagis donat.

A més, et donarem exercicis i més temari en PDF i altres formats perquè puguis seguir practicant fins a la següent classe còmodament a casa teva.

Els alumnes de les nostres classes de música en línia tindran a més un contacte molt més directe amb el seu professor entre classe i classe, podent fer arribar els seus dubtes i consultes mitjançant WhatsApp, Skype, correu electrònic, etc ... perquè les pugui atendre el més aviat possible.

Clases canto rock online

Classes música online
Classes música en línia
Classes música desde casa
Classes música a distancia
Classes música en línia
Classes música en línia

Fem servir cookies pròpies i de tercers per al funcionament d`aquest lloc web i l`anàlisi de les visites dels usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots veure més informació a la nostra pàgina de politica de cookies.