Classes de cant modern

Treballa en la producció de so i la respiració

Classes de cant modern a Barcelona

A les nostres classes de cant modern veurem tota l`amplitud teòrica de l`art de cantar. Des de la part més teòrica sobre la física de l`aparell fonador i com es construeix el so a la respiració i sincronització del ritme.

Aprendràs a tenir un major control de les posicions i la seva afectació en la producció de la veu, així com exercicis per controlar la respiració diafragmàtica i desenvolupar un major control sobre la mateixa per millorar les teves interpretacions i tècnica vocal. Afinació, rang vocal, falset, vibrato, harmonia aplicada a la veu, relaxació i posició corporal, ... són algunes de les parts del temari.

Estudiarem tots els estils, passant per multitud de diferents artistes amb registres molt diferents entre ells per entrenar tots els rangs vocals possibles.

Classes de cant gutural a Barcelona

A les nostres classes de cant gutural aprendràs a dominar aquesta tècnica de cant d´una manera personalitzada i adaptada al teu estil.

El cant gutural s´ha popularitzat bastant en l´última època ja que és el principal estil de cant utilitzat pels estils més extrems del metal i per estils més moderns com el hardcore i el metalcore.

T´ensenyarem a cuidar la teva veu, la teva respiració i la teva postura perquè puguis treure tota la teva potència vocal. Treballarem en classes pràctiques acompanyades de teoria perquè puguis treballar també a casa. Podràs aprendre coses imprescindibles per a la teva posada en escena en directe i fins i tot t´ensenyarem a compondre les teves pròpies lletres.

Rock School Barcelona cant modern

Classes cant Rock School Barcelona

Classes de cant modern oficials RockSchool

La nostra escola compta amb la titulació oficial RockSchool UK per poder formar de manera reglada a qui vulgui fer les seves classes de cant modern de manera professional seguint el temari marcat a cada curs i assistint als exàmens oficials per certificar cada grau.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per al funcionament d`aquest lloc web i l`anàlisi de les visites dels usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots veure més informació a la nostra pàgina de politica de cookies.