Classes de producció musical

Aprèn a fer servir un home studio semi professional o un estudi professional

Classes producció musical home studio a Barcelona

En aquest curs veurem tant la teoria com la pràctica necessària per dominar un home studio semi professional i poder realitzar les nostres gravacions amb la major qualitat possible. La producció musical és part essencial dels artistes de la nova era, i aquí tens la teva oportunitat de convertir-te en professional del home studio.

Des del maneig de programes informàtics, mescladors, control d`efectes passant per la microfonia i cablejats, instruments virtuals i reals i finalment veient tot el procés de mescla i mastering d`àudio.

El curs té una durada de 1 mes i 12h de durada total de les classes. Setmanalment hi haurà una classe de 3h. El preu del curs inclou la matriculació. L`alumne haurà de tenir un ordinador portàtil amb els programes necessaris per a seguir el curs.

 • Classes grupals (minim 6 alumnes):
  • 3h de classe setmanals
  • Durada total del curs 12h
  • Preu: 200€
Rock School Barcelona Producció musical
Rock School Barcelona Producció musical professional

Classes producció musical Professional a Barcelona

Aquest curs et permetrà aconseguir les competències tècniques i musicals per desenvolupar-te com a futur tècnic de so i productor musical. Aprendràs les habilitats necessàries per a gravar, produir i mesclar, el que et permetrà aconseguir un perfil competitiu per a executar tasques musicals al món laboral.

Pro-Tools conceptes i fonaments, Pre Producció, Harmonia i teoria musical aplicada, Composició musical, Microfonia, Tècniques d`enregistrament i edició d`àudio, Programació Midi, Processadors de dinàmica i equalitzadors, Processadors d`espai i temps, Barreja "In & Out the Box", Mastering

El curs té una durada de 4 mesos i 64 hores de durada total de les classes. Setmanalment hi haurà dues classes de 2h. El preu del curs inclou la matriculació.

 • Classes grupals (mínim 6 alumnes):
  • 4h de clase setmanals
  • Durada total del curs 64h
  • Preu: 800€

Fem servir cookies pròpies i de tercers per al funcionament d`aquest lloc web i l`anàlisi de les visites dels usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots veure més informació a la nostra pàgina de politica de cookies.