Rock School Barcelona

Escola de música moderna on podràs aprendre a tocar professionalment

Escola de música Rock a Barcelona

L`escola de música neix pels vols de 2008 amb el nom de HeavyRockSchool i al 2016 canvia de local i pasa a dir-se Rock School Barcelona per donar un pas més enllà en l`oferta educativa de la ciutat, facilitant els estudis de música realment moderna com el rock, metal, metal progressiu, blues, funk, punk, pop i molts altres estils i variants interpretatives que no es troben en els temaris de les escoles de música convencionals.

A la nostra escola podràs aprendre el teorema musical des de les bases fins a les més avançades teories així com aprendre a tocar l`instrument que prefereixis escollint rebre classes de guitarra elèctrica, guitarra acústica, baix elèctric, bateria i rítmica, piano, teclat i entrenar la teva veu per el cant modern.

Rock School Barcelona està situada al barri de Sant Andreu en un lloc privilegiat per les seves bones comunicacions amb el transport urbà. Fes clic aquí si vols més informació sobre la ubicació de l`escola o els accessos per metro, autobús, etc .... Si vols pots posar-te en contacte amb Rock School Barcelona des de la secció corresponent.

Rock School Barcelona Aula

Instal·lacions àmplies i modernes per desenvolupar-se com a músic i com a banda

Les nostres noves instal·lacions estan pensades per poder desenvolupar la docència musical de la millor manera possible, facilitant a l`alumne la possibilitat de centrar-se en el creixement musical. A més de la recepció i zona d`espera, i els lavabos, les nostres instal·lacions compten amb:

  • 3 aules de grans dimensions per classes grupals o individuals
  • 3 aules addicionals per a classes individuals
  • Sala de combo per a grups i classes grupals
  • Sala de concerts, actes i classes per a grups amplis
Rock School Barcelona Aulas Studio Producció

A més, a pocs metres de l`escola tenim un gran estudi per realitzar les classes de producció musical, audio i film scoring, així com per realitzar gravacions de bandes.

Totes les aules estan preparades per tocar i assajar de la manera més còmoda possible. Estan construïdes pensant en la seva insonorització per evitar distraccions i poder tocar amb llibertat. També hi ha la possibilitat de llogar les sales per a usar-les com locals d`assaig per a bandes i grups musicals. Pots obtenir més informació al següent enllaç.

Escola de música associada a Rock School UK

Comptem amb la titulació oficial Rockschool per poder impartir formació musical reglada en la Comunitat Europea. Pots obtenir més informació al següent enllaç.

Rock School Barcelona

Fem servir cookies pròpies i de tercers per al funcionament d`aquest lloc web i l`anàlisi de les visites dels usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots veure més informació a la nostra pàgina de politica de cookies.