Titulació oficial Rock School UK a la nostra escola

Titulació oficial Rock School UK a la nostra escola

02/07/2016

Rock School Barcelona és un centre associat a Rock School UK www.rslawards.com. Aquesta entitat és una organització examinadora que elabora i proporciona programes d`exàmens pensats per als músics de Rock. Per assegurar que els alumnes, professors i centres d`ensenyament estan rebent el millor, Rockschool protegeix i promou la marca seguint estrictes paràmetres de qualitat.

Les qualificacions acreditades de Rockschool són vàlides en el context del Tractat de Bolonya de la Unió Europea i estan integrades en el Marc Europeu de Qualificacions (EQF European Qualifications Framework). Tots els certificats Rockschool tenen associats el corresponent nivell de EQF. Les sigles QCF és el sistema de qualificacions que utilitza RockSchool, i les sigles EQF (Marc Europeu de Qualificacions per a l`aprenentatge al llarg de la vida) és un marc comú europeu de referència que permet als països europeus comparar les seves qualificacions.

La taula d`equivalències seria la següent:

  • El nivell d`entrada de Rockschool 3 (E3) és Debut = Nivell 1 de EQF
  • El nivell de Rockschool 1 són els graus 1, 2 i 3 = Nivell 2 de EQF
  • El nivell de Rockschool 2 són els graus 4 i 5 = Nivell 3 de EQF
  • El nivell de Rockschool 3 són els graus 6, 7 i 8 = Nivell 4 de EQF

Els exàmens consten de diverses parts diferenciades amb certes variacions depenent de l`instrument, tot i que el format és similar a aquest:

  1. Execució de tres peces del llibre de grau triades pel examinat
  2. Exercicis tècnics: Escales, arpegis, acords, etc ...
  3. Lectura a primera vista o improvisació i interpretació
  4. Proves d`oïda: Repetició de frases musicals amb l`instrument
  5. Cultura musical: preguntes de coneixement musical i aspectes tècnics de l`instrument

A la nostra escola pots realitzar la teva estudis de guitarra, baix, bateria, teclat i cant de manera professional amb les titulacions oficials Rock School.

Tornar

Fem servir cookies pròpies i de tercers per al funcionament d`aquest lloc web i l`anàlisi de les visites dels usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots veure més informació a la nostra pàgina de politica de cookies.