Grau professional RockSchool

Converteix-te en un músic professional

Grau professional música RockSchool Barcelona

El grau professional de música està pensat per a totes aquelles persones que es vulguin formar en un o diversos instruments musicals i vulguin aprendre totes les disciplines que un músic professional ha de conèixer.

La nostra escola compta amb la titulació oficial RockSchool UK per poder formar de manera reglada a qui vulgui realitzar les seves classes de guitarra, baix, bateria, teclat i veu o cant de manera professional seguint el temari marcat a cada curs i assistint als exàmens oficials per certificar cada grau.

Instrument principal, instrument secundari, laboratoris com a història de la música, tècnica, music bussines, producció home studio o producció avançada, harmonia moderna (teoria musical) i classes de combo (tocar en banda) entre altres assignatures, faran que et formis com a músic professional.

La carrera consta de 5 anys dividits en diferents assignatures mensuals, trimestrals i quadrimestrals i algunes optatives que podràs anar fent al teu ritme. També concerts, masterclasses i jam sesions al llarg de les temporades estaran inclosos en el grau professional.

 

Sortides professionals per al grau musical

Al final del grau, si s han superat tots els exàmens oficials, l escola posarà a disposició de l alumne:

  • Entrada preparatòria per a estudis superiors de música (Universitat)
  • Consells de projecció laboral
  • Borsa de treball a diferents plataformes i empreses
  • Borsa de treball pròpia de RockSchool Barcelona
Rock School Barcelona Clases grau profesional musica

Clases grau profesional musica Rock School Barcelona

Pla formatiu del grau musical

A Rock School Barcelona intentarem guiar-te a través d un pla formatiu perquè puguis dur a terme els teus estudis de la manera més òptima possible i ajudar-te a aconseguir la teva meta.

  • Classes individuals i grupals:
    • 1500€ trimestral

Fem servir cookies pròpies i de tercers per al funcionament d`aquest lloc web i l`anàlisi de les visites dels usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots veure més informació a la nostra pàgina de politica de cookies.