Cor Rock

Gaudeix cantant en el cor mes rocker

Cor Rock a Barcelona

Apunta`t a la nostra classe més esbojarradament divertida: el Cor Rock School. Aprendràs diverses tècniques vocals i a cantar amb més de 20 persones amb estils que van des del rock al metall modern per finalment realitzar un gran concert de final de curs.

El cor està dirigit a qualsevol persona interessada en la música, que tingui ganes d`aprendre a cantar i vulgui formar part d`un grup de cantants, tant amateurs com professionals. No necessites tenir estudis musicals previs ni tenir una tècnica vocal depurada (encara que ambdues coses et poden ajudar).

Es treballarà l`escalfament de veu mitjançant exercicis i es posicionarà a cada persona segons les seves capacitats vocals dins el cor. Tanmateix, es treballarà la formació coral i les veus solistes.

  • Classe grupal:
    • 1h 30min setmanals
    • 1er pagament 180€ d`Octubre a Desembre
    • 2on pagament 180€ de Gener a Març
    • 3er pagament 180€ de Abril a Juny
Rock School Barcelona Cor Gospel

Fem servir cookies pròpies i de tercers per al funcionament d`aquest lloc web i l`anàlisi de les visites dels usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots veure més informació a la nostra pàgina de politica de cookies.