Classes de teclat

Aprèn tota l`harmonia i tècnica del piano modern

Classes de teclat a Barcelona

Aprèn a tocar el teclat per crear les teves pròpies composicions i/o acompanyar a la teva banda sigui quin sigui l`estil musical de la mateixa. En Rock School Barcelona ens especialitzem en la música Rock i totes les seves variants, però podràs aprendre i treballar qualsevol estil que prefereixis desde el clàssic o Jazz fins el Blues, Rock, Latin o Metal.

Les tècniques més increïbles i les configuracions mes conegudes per tocar com els teus ídols. Aprendràs a fer servir el teu teclat com tot un expert.

Tots els exercicis practicats en les classes s`escriuen en solfeig i/o en tabulat perquè l`alumne pugui practicar a casa en tot moment que s`ha après. Es faran interpretacions de l`instrument en les audicions / concerts que es realitzin durant el curs.

Little Rock School Barcelona Guitarra

Classes Guitarra Rock School Barcelona

Classes de teclat oficials RockSchool

La nostra escola compta amb la titulació oficial RockSchool UK per poder formar de manera reglada a qui vulgui fer les seves classes de teclat de manera professional seguint el temari marcat a cada curs i assistint als exàmens oficials per certificar cada grau.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per al funcionament d`aquest lloc web i l`anàlisi de les visites dels usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots veure més informació a la nostra pàgina de politica de cookies.