Construeix la teva pròpia guitarra

Curs de construcció d una guitarra a partir d un kit

Taller: Construeix la teva pròpia guitarra

En el nostre curs de construcció d una guitarra a partir d un kit podràs customitzar la teva guitarra retallant la pala al teu gust o bé escollint una estàndard, i fins i tot redissenyar el cos amb algun detall a la teva elecció.

Aprendràs a muntar cadascuna de les diferents parts explicades pel professor. Així com el funcionament de les fustes en els diferents climes a les que s exposen. Nocions i pràctica del quintatge de la guitarra, segons les diferents tensions de cordes, canvi de pastilles per altres amb prestacions diferents, reparació dels potenciòmetres, neteja i manteniment de l instrument i tot sobre cada un dels components que conformen una guitarra elèctrica.

El curs consta de 4 sessions de 2h30m. Tant les classes de pràctica com de teoria es faran en grup amb el muntatge paral·lel de la teva nova guitarra.

El curs està dirigit pel guitarrista i luthier Alex Miguel amb un ampli coneixement en el món dels sons més valorats pels guitarristes.

  • Classes grupals (mínim 6 alumnes)
    • 2h30m de classe setmanal
    • Durada total del curs 10h
    • Preu: 390€
    • (Kit de muntatge inclòs en el curs)
Rock School Barcelona construeix la teva Guitarra

Fem servir cookies pròpies i de tercers per al funcionament d`aquest lloc web i l`anàlisi de les visites dels usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots veure més informació a la nostra pàgina de politica de cookies.