Classes de baix elèctric

Aprendràs les millors tècniques i tots els estils musicals

Classes de baix al teu ritme

A les nostres classes de baix elèctric practicaràs múltiples exercicis tècnics com tapping, slap, percussió i percuteo de mà dreta, etc .. per arribar a dominar aquest instrument bàsic en qualsevol banda de música moderna que es preï.

Aprendràs a realitzar acords i bases rítmiques així com a conèixer les línies harmòniques, progressions i inversions, les maneres i tot tipus d`escales sense oblidar-nos de la composició i acompanyament musical en tots els estils.

Tots els exercicis practicats en les classes s`escriuen en solfeig i / o en tabulat perquè l`alumne pugui practicar a casa en tot moment el que s`ha après. Es faran interpretacions de l`instrument en les audicions / concerts que es realitzin durant el curs.

Rock School Barcelona Baix

Classes Rock School Barcelona Baix

Classes de baix oficials RockSchool

La nostra escola compta amb la titulació oficial RockSchool UK per poder formar de manera reglada a qui vulgui fer les seves classes de baix de manera professional seguint el temari marcat a cada curs i assistint als exàmens oficials per certificar cada grau.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per al funcionament d`aquest lloc web i l`anàlisi de les visites dels usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots veure més informació a la nostra pàgina de politica de cookies.