Taller de Voice Sizing

Aprèn a donar forma a la veu

Taller de Voice Sizing - Nivell I

Nivell I: Structures for the modern voice

Aquest curs et permetrà donar forma a la veu mitjançant l´estudi dels fonaments de l´instrument i des d´una aproximació sistemàtica a l´entrenament vocal per millorar el rendiment de la veu tant cantada com parlada. Es desenvolupen quatre components: anatòmic, consciència orgànica, interpretació i estilístic, els quals permetran un coneixement de la veu en tota la seva dimensió.

Desenvolupa l´estudi i consciència sistemàtica de múltiples estructures de la veu per generar control individual en l´ús dels músculs, cartílags, i cavitats que la conformen. L´objectiu és desenvolupar consciència de com s´ha de preparar la veu depenent de l´estil musical o repte interpretatiu en què aquest implícit el treball vocal, sigui cant modern o clàssic.

Públic destinatari: Dirigit a cantants, actors, logopedes, investigadors, oradors i persones interessades en l´estudi de la veu.

Justificació: La veu comprèn dimensions que abasten aspectes corporals, psíquics i emocionals que es tornen encara més rellevants quan és l´eina principal de cantants, actors i diferents professionals de la veu. Per aquesta raó és fonamental entendre i documentar les possibilitats estilístiques de la veu per afermar el control i potencializar l´exploració de l´instrument vocal en el seu acompliment professional. Així mateix, Voice Sizing ofereix exercicis pràctics i teòrics que ajudaran a la cura de la veu, la rehabilitació, la conservació i la prolongació de la mateixa.

 • Classes grupals (de 6-15 alumnes, setmanal)
  • Durada total del curs: 24h
  • 3 hores de classes setmanals
  • Preu: 300€
Rock School Barcelona canto gutural distorsiones

Clases canto gutural Rock School Barcelona

Taller de Voice Sizing - Nivell II

Nivell II: Vocal Inks

Aquest curs et permetrà donar forma a la veu mitjançant l´estudi dels fonaments de l´instrument i des d´una aproximació sistemàtica a l´entrenament vocal per millorar el rendiment de la veu tant cantada com parlada. Es desenvolupen quatre components: anatòmic, consciència orgànica, interpretació i estilístic, en els gèneres Rock, Pop, Heavy metall, Teatre musical, opera i Jazz.

Desenvolupa l´estudi i consciència sistemàtica de múltiples combinacions de les estructures de la veu per generar control en colors de la veu. L´objectiu és desenvolupar consciència de com s´ha de preparar la veu depenent de l´estil musical o repte interpretatiu en què aquest implícit el treball vocal.

Requisits: Haver cursat el Nivell I: Structures for the modern voice.

 • Classes grupals (de 6-15 alumnes, setmanal)
  • Durada total del curs: 24h
  • 3 hores de classes setmanals
  • Preu: 300€

Taller de Voice Sizing - Nivell III

Nivell III: Laboratori d´estils

Aquest curs et permetrà explorar la veu en diversos estils musicals derivats de el rock i el metall en els quals es treballaran distorsions vocals, registres mixtes, belt, vocal fry, entre d´altres; mitjançant l´estudi dels fonaments de l´instrument i des d´una aproximació sistemàtica a l´entrenament vocal per millorar el rendiment de la veu tant cantada com parlada. Es desenvolupen quatre components: anatòmic, consciència orgànica, interpretació i estilístic.

Desenvolupa l´estudi i consciència sistemàtica de múltiples combinacions de les estructures de la veu per generar control en colors de la veu aplicats a l´Rock i metall. L´objectiu és desenvolupar consciència de com s´ha de preparar la veu depenent de l´estil musical o repte interpretatiu en què aquest implícit el treball vocal.

Requisits: Haver cursat voice sizing Nivell I i II.

 • Classes grupals (de 6-15 alumnes, setmanal)
  • Durada total del curs: 24h
  • 3 hores de classes setmanals
  • Preu: 300€
Rock School Barcelona canto gutural distorsiones

Fem servir cookies pròpies i de tercers per al funcionament d`aquest lloc web i l`anàlisi de les visites dels usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots veure més informació a la nostra pàgina de politica de cookies.