Combo express per tocar en grup

Assaja amb altres músics per millorar la teva tècnica

Classes de combo express per a músics a Barcelona

Les classes de combo express RockSchool Barcelona consisteixen en una classe de conjunt o combo de música moderna similar a les realitzades en els plans d’estudis de l’escola, amb la diferencia de que els membres de la formació no son els mateixos en cada sessió, sinó que canvien en funció dels músics que es vulguis apuntar a aquesta sessió concreta.

Una formació efímera (express) per treballar al màxim els aspectes involucrats en la pràctica de grup o banda de rock!

 • 3h de rock n’ roll on tu decideixes quan anar-hi!
Rock School Barcelona clases combo grupals
Rock School Barcelona combo grupals

A qui van dirigits els combo express

Poden participar i apuntar-se als combos express tots aquells música, iniciats o experts, estudiants de la escola o no, que vulguin desenvolupar les habilitats relatives a la pràctica grupal de música moderna (tocar en grup, arranjament i versionat de temes, composició, improvisació, conceptes teòrics aplicats i sorgits del repertori, etc.), o simplement gaudir de tocar en banda i passar-ho de la millor forma possible: fent música.

Per a totes les edats i nivells, tenint com a requisits mínims orientatius disposar del coneixement elemental del instrument o la veu (conèixer/afinar les notes, ser capaç de tocar a tempo). No importa el nivell, ja que s’adapten les funcions i activitats a cada participant, podent dedicar-se simplement a realitzar un acompanyament bàsic o encarregar-se de confeccionar i dirigir un arranjament complet per a tota la formació.

Metodología combos musicals

A partir de un o dos temes proposats, es practiquen els aspectes tècnics de la cançó amb activitats que resulten en el enteniment del repertori, mètodes d’estudi per conjunt i especialment en el desenvolupament creatiu per part dels participants.

Es plantegen activitats per tocar en grup, instrumentar i adaptar els temes per la formació (o una altra!), versionar la cançó o crear-ne una nova a partir d’ella, desenvolupar les habilitats d’audició, lectura i escriptura, improvisar, aprendre a “jammear”, i moltes més propostes que puguin sorgir a la sessió!

A les sessiones de combo express es proporciona material en format digital o físic per a un desenvolupament eficient de les activitats, així com per disposar de un suport complementari abans i després de la classe.

Rock School Barcelona combo grupals

L’estil del repertori escollit no hi ha que prendre’l com a un aspecte estricte, ja que partint de una cançó de un gènere es podrà transformar o versionar a l’estil que més vingui en gana aquell dia.

 • Des d´un tema de Metallica passat a blues a una cançó dels Beatles portada al thrash metal!

Normativa: Com apuntar-se i nombre de places

Les sessions de combo express es planifiquen en un principi per els dissabtes primer i tercer de cada mes, podent-se planificar més sessions a la resta de dissabtes (o també els mateixos amb un altre horari) en funció dels interessats

 • Classes grupals
  • L’horari és els dissabtes de 11:00 a 14:00h (3h amb un breu descans al mig de la sessió)
  • 25€ per alumnat de Rockschool Barcelona
  • 30€ per a participants no alumnes
  • Preu per classe/combo

Per apuntar-vos a una sessió de combo exprés podeu usar els canals de contacte habituals (telèfon, email, formulari de contacte). Com a alternativa, podeu enviar la vostra sol·licitud a través d aquest formulari d´inscripció. També podeu fer-ho físicament a la recepció de l escola.

El pagament de les tarifes de les sessions garanteix la reserva de la plaça i es realitzarà abans de la data màxima d’inscripció (divendres abans de cada sessió a les 20:00h) mitjançant transferència bancaria proporcionada per l’organització o en efectiu a la recepció de l’escola.

El número de places oscil·la entre 4 i 10, i es confirmarà en funció del número de participants segons l’instrument/veu dels participants, per garantir la diversitat dels instruments a la formació del conjunt així com un màxim del mateix instrument. En el cas de no arribar al número mínim de participants plenant les diferents places d’instruments, es retornarà l’import a aquells que han efectual el pagament de la inscripció i s’els hi donarà prioritat a l’hora de reservar plaça en properes sessions.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per al funcionament d`aquest lloc web i l`anàlisi de les visites dels usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots veure més informació a la nostra pàgina de politica de cookies.