Cor Gospel Rock

Gaudeix cantant en el cor mes rocker

Cor Gospel Rock a Barcelona

Apunta`t a la nostra classe més esbojarradament divertida: el Cor Gospel Rock School. Aprendràs diverses tècniques vocals i a cantar amb més de 20 persones amb estils que van des del rock al metall modern per finalment realitzar un gran concert de final de curs.

El cor està dirigit a qualsevol persona major de 18 anys, interessada en la música, que tingui ganes d`aprendre a cantar i vulgui formar part d`un grup de cantants, tant amateurs com professionals. No necessites tenir estudis musicals previs ni tenir una tècnica vocal depurada (encara que ambdues coses et poden ajudar).

Es treballarà l`escalfament de veu mitjançant exercicis i es posicionarà a cada persona segons les seves capacitats vocals dins el cor. Es treballarà tant la formació coral com les veus solistes. Setmanalment hi haurà una classe del cor de 1h30m. El preu del curs inclou la matriculació.

  • Clase grupal:
    • 1h 30min setmanals
    • 1er pagament 150€ d`Octubre a Gener
    • 2on pagament 150€ de Febrer a Juny
    • Inclou matrícula al preu
Rock School Barcelona Cor Gospel

Fem servir cookies pròpies i de tercers per al funcionament d`aquest lloc web i l`anàlisi de les visites dels usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots veure més informació a la nostra pàgina de politica de cookies.