Professors Rock School Barcelona

Professionalitat, experiència i passió per la música

Professors de guitarra, baix, bateria, piano i cant a Barcelona

El nostre equip docent està format per un grup de grans professionals que comparteix la passió per la música i l´ensenyament.

Amb anys d´experiència, tant en els escenaris com a les aules, que brinden un ampli coneixement a transmetre a les nostres classes de guitarra, bateria, piano, cant, etc ...


Rock School Barcelona Mike

Mike Zagora

Director i professor de guitarra

Va començar a tocar la guitarra als 13 anys influenciat per les arrels del blues i la música dels 60 i 70. Després de tocar en diverses bandes i orientar el seu estil al metal progressiu principalment, als 19 anys obté una beca per cursar a la Breklee College of Music de Boston USA

Un cop a Berklee, toca en diversos combos i es dedica plenament a tocar la guitarra amb els seus professors, disposant-se a enfortir la teoria musical, igual que la tècnica. Allà estudia amb el seu professor i amic DAVE FIUZINSKI de SCREAMING Headless TORS´S també amb els guitarristes JOE STUMP i DAVID TRONZO, passant per un dels seus ídols, JON FINN i VERNON REID (LIVING COLOUR) o John Petrucci (DREAM THEATER, LIQUID TENSIÓ ESPERIMENT) entre molts d´altres ...

A la seva volta contínua lligat al món de l´ensenyament en diferents escoles fins que arriba l´oportunitat de complir el seu somni de tenir la seva pròpia escola. Actualment ha publicat un DVD, el primer llibre de la seva trilogia per a guitarristes i compagina la direcció i classes a la seva escola amb l´esdeveniment de vacances anual "Guitar Camp", el seu treball com endorser i realitzant màster class per tot el territori nacional.

Rock School Barcelona Michel Roy

Michel Roy

Cap d´estudis

Professor de guitarra elèctrica i acústica, llenguatge i harmonia.

Graduat pel Conservatori Superior de música del Liceu en l especialitat de Guitarra Clàssica amb el professor Guillem Pérez-Quer. Ha estudiat harmonia i improvisació al Taller de Músics i ha rebut classes de guitarra elèctrica amb els professors Mike Zagora, Xabi Oro, Joan Vinyals i Miquel Montagut entre d altres.

Ha complementat la seva formació amb diversos cursos i màster classes, destacant dos anys de música carnàtica amb el Catedràtic Rafael Reina a l ESMUC.

La seva passió per la guitarra l ha portat també a interessar-se pel repertori acústic amb influències com ara Andy Mckee, Michael Hedges, etc ...

Actualment compagina la docència, que compta amb 10 anys d experiència, amb el grup Echoes of Pink Floyd com a guitarra solista, músic solista acústic i en diversos projectes com a compositor.

Rock School Barcelona Cesc Bayle

Cesc Bayle

Professor de guitarra elèctrica

Cesc Bayle (Santa Pola, Alicante, 10 de Desembre 1994) és un guitarrista, compositor i productor de música música moderna, especialment d´estils al voltant del Rock, encara que també posseeix una sòlida formació clàssica. És director del seu propi segell discogràfic i editorial independent, Bayle Music.

Inicia els seus estudis musicals durant la seva infància a la banda de música local, tocant la tromba, i posteriorment als quinze anys decideix començar amb la guitarra elèctrica, interessat per la música rock i blues, començant a actuar poc després en concerts.

Es forma com a guitarrista clàssic al conservatori professional de música d´Elx, amb el mestre Miguel García Ferrer, mentre segueix aprenent sobre la majoria d´estils contemporanis de forma menys reglada, mitjançant cursos i agrupacions. És llicenciat en ensenyament instrumental per l´organització britànica Rock School (RSL).

Ha tocat en nombroses formacions de diversos estils, des de la música clàssica fins Heavy metall, passant pel Jazz, Pop, i Rock, algunes amb les que realitza actuacions per tot el territori nacional.

El 2018 comença la seva carrera com a artista independent amb el seu primer disc "Opus One", un àlbum de música rock instrumental amb la guitarra sent el principal protagonista melòdic, que llança mitjançant la seva pròpia discogràfica.

“Guitar Basics” és el seu primer treball editorial, producte de l´obstinació de desenvolupar un manual per a la iniciació de la guitarra que contingués els conceptes essencials, tècnics i teòrics, que ell considera fonamentals, adaptats i explicats a la seva forma d´entendre´ls, així com els exercicis necessaris per aconseguir el domini elemental de l´instrument.


Rock School Barcelona Loris Pacaccio

Loris Pacaccio

Professor de batería

Nascut el 19 de juliol de 1977 a Ortona, Itàlia. Des de petit s´acosta al món de la música, als catorze anys va començar a tocar la bateria, el 1992 va estudiar música a Milà amb el mestre Enrico Ferraresi que li va ensenyar durant sis anys.

El 1996 va començar a treballar com a professor de bateria. Va participar en diversos festivals, entre ells el Italian Gods of Metal 1998.

Després d´uns anys militant en moltes bandes va decidir l´any 2005 canviar de país per instal·lar-se a Espanya. El 2010 va tocar per Revolution Renaissance a la sala Ritme i Compàs de Madrid, un any més tard entra com a professor a la Rockschool Barcelona.

Algun dels artistes amb els quals ha tocat són: Chronic Cage, Node, Alice in Darkland, Alyanza, Mindcage, Caustic, Marc Biazzi (Lacuna Coil), Timo Tolkki (Stratovarius), i molts altres .. I també ha realitzat una masterclass amb Pete Sandoval bateria de Morbid Angel.

Rock School Barcelona Cristina Naranjo

Cristina Naranjo

Professora de piano

Cristina Naranjo finalitza el Grau Superior amb el professor Alexander Kandelaki amb les més altes qualificacions i Premi final de carrera.

Ha estat guardonada en nombrosos concursos nacionals i internacionals. Aquest any gravarà el seu primer CD amb el segell discogràfic KNS Classical.

Actualment continua estudiant Postgrau amb el professor Stanislav Pochekin ell Conservatori del Liceu de Barcelona.

Rock School Barcelona Raul Roca

Raúl Roca

Professor de cant

Amb 7 anys d´experiència en el món de l´ensenyament i més de 25 en l´àmbit musical. Format a l´escola de música de Badalona i amb diferents professionals del clàssic com Núria Domènech del Liceu de Barcelona, entre altres.

En tot aquest temps Raúl ha adquirit una tècnica que avui el converteix en un gran professional.

"La veu és un instrument sorprenent"


Rock School Barcelona Miguel Pino

Miguel Pino

Professor de producció i home studio

Miguel Pino és un dels més prestigiosos guitarristes i productors fins a la data. Ha treballat com a músic de sessió i ha produït a grans bandes. Actualment imparteix les classes de producció home studio i producció professional a Rock School Barcelona utilitzant un dels millors estudis de l`estat.

Rock School Barcelona César Garrido

César Garrido

Professor de baix elèctric

César Garrido va néixer a Barcelona el 1970. Des de sempre es va sentir atret per la música. Als 9 anys va estudiar piano i solfeig, i a partir dels 19 anys es va especialitzar en el baix.

Ha tocat en varietat de grups de tots els estils, des de heavy, passant pel jazz, fins al funk. Amb The black chick-pea family va compartir escenari amb la Fundació Tony Manero, La Cabra Mecànica, Celtas Cortos i altres grups de l`escena nacional. El 2007 entra a la banda de rock Nits d`Orió, amb els quals grava un disc i comparteix escenari amb Ian Anderson (Jethro Tull).

Rock School Barcelona Andreu Martinez

Andreu Martinez

Professor de guitarra blues i songwritting

Andreu Martínez toca la guitarra des dels 12 anys i als 22 va acabar els estudis musicals a L`Aula (Conservatori de Música Moderna i Jazz del Liceu de Catalunya). Als 23 anys va realitzar una estada a Nova York on ampliaria els seus coneixements musicals.

El seu estil és versàtil capaç d`enllaçar riffs i frasejos típics del blues, passant per la improvisació del jazz, punts contundents del rock, el groove del funk o melodies enganxoses del pop.


Rock School Barcelona Jonas Oliver

Jonas Oliver

Professor saxòfon

Nascut a Sta Cruz de Tenerife músic de vocació tardana comença els seus estudis a L Aula de música moderna i jazz del Conservatori del Liceu i al Taller de Músics a Barcelona. Va estudiar amb professionals com Jon Robles, Ernesto Aurignac o Alfons Carrascosa

Ha participat en nombrosos projectes en bandes de Barcelona com Super Spanish Combo, Made in Barcelona, Yurgaky entre moltes altres, amb els quals ha tingut oportunitat de viatjar per Catalunya, Espanya i Europa.

Actualment és saxofonista de Gurumanché i lidera el seu trio "Walking Class trio" treballa a més en altres projectes de diferents estils i combina tota aquesta feina amb aquesta nova etapa com a docent.

Rock School Barcelona Neusinha

Neusinha Awake

Professora de cant

Neusinha Awake, cantant i compositora barcelonina amb 22 anys d´experiència en els escenaris, treballant en diversos grups i orquestres, cantant Lírica, Rock, Heavy, Blues, Jazz, Prog, Soul, Metal

Actualment porta la banda de Rock/Metal AWAKE, el Duo Acústic MAUS, i la mítica banda MaryOneBlues. Més de 10 anys d´experiència donant classes i una passió enorme per la transmissió de coneixements musicals.

"La veu és un instrument que sempre portes amb tu, per això és crucial preparar el cos per poder connectar i cantar amb l´ànima"

Fem servir cookies pròpies i de tercers per al funcionament d`aquest lloc web i l`anàlisi de les visites dels usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots veure més informació a la nostra pàgina de politica de cookies.