Beques Rockschool Barcelona 2021

16/03/2021

Les beques de la Rockschool Barcelona estan convocades per a donar l´oportunitat d´estudiar música a tothom. És per això, que aquestes beques no estan pensades des d´un enfocament competitiu (no la rebrà el "millor"), sinó que volem que siguin aquells amb més ganes i potencial d´aprofitar-les els que les rebran. Els criteris seran per tant molt diversos i serà la valoració global la que determini quins sons els beneficiaris.

Les beques Rockschool Barcelona inclouen les despeses completes d´un curs d´instrument (una classe setmanal de 45 minuts), i es donarà una beca per cada instrument cursat a l´escola (guitarra, veu, bateria, baix, piano/teclats, saxofon). El jurat estarà format pels caps de departament de cada matèria i per la direcció. L´escola es reserva el dret de no donar alguna de les beques si no es troba l´aspirant adequat.

Per a accedir a la beca, no necessites ser un virtuós. L´única habilitat especial que volem de tu és gaudir profundament de la música i comptar amb moltes ganes d´aprendre dels millors professionals del sector. No obstant això, sí que es necessitaràs un mínim de coneixement del teu instrument perquè el jurat pugui tindre en compte alguns aspectes de cara a l´aprenentatge futur.

Les proves de valoració es realitzaran de forma presencial a les instal·lacions de la Rockschool Barcelona, situada al Carrer d´Irlanda 27, al districte de Sant Andreu de Barcelona.

  • Les inscripcions es podràn fer fins el 15 de Maig
  • Els dies de convocatòria són: 28 i 29 de Maig
  • Divendres de 10h a 14h i Dissabte de 16h a 20h
  • L’examen tindrà una duració aproximada de 30m

Per a mes detalls i orientacions per preparar les proves satisfactòriament, pots consultar aquest document PDF amb tota l´informació.

Per inscriure, pots omplir el formulari de contacte del web o enviar un mail a info{a}rockschoolbarcelona.com amb l´assumpte Beques 2021. Recorda indicar l´instrument a què vols optar.

Et desitgem la millor de les sorts i esperem trobar-nos molt aviat a l´escola. Visita´ns quan vulguis o truca´ns per qualsevol dubte sense problema.

Tornar

Fem servir cookies pròpies i de tercers per al funcionament d`aquest lloc web i l`anàlisi de les visites dels usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots veure més informació a la nostra pàgina de politica de cookies.