Comunicat oficial Covid-19

12/03/2020

Per ordenança de la Generalitat de Catalunya l´escola, com la resta de centres educatius, desde demà Divendres dia 13 romandrà tancada fins el 27 de Març (també inclòs).

Comunicat oficial de la Generalitat de Catalunya

A Rock School Barcelona creiem que la salut dels nostres alumnes i professors és el primer, i per tant adoptarem les mesures necessaries per garantir-la.

Tanmateix durant aquests 15 dies que, en principi, durarà el tancament, us volem oferir alternatives perque pogueu fer les vostres classes de manera segura mijtançant les noves tecnologies.

Per tant, us oferim la possibilitat de fer les clases de manera remota amb Skype perque no perdeu l´oportunitat de seguir practicant i aprenent durant aquest període. Estem molt habituats a fer classes en remot, inclus amb alumnes a l´extranger, per tant garantim la maxima qualitat per aquesta via.

Si per qualsevol circunstància no fos possible fer les classes en remot, donat que en principi es tractaria de recuperar 2 clases que no es podrien fer durant aquests 15 dies de tancament, donarem la possibilitat de recuperar-les durant els messos d´Abril o Maig, inclús obrint els dissabtes si fos necessari.

Esperem que estigueu tots i totes bé. Moltes gràcies per la vostra col·laboració i comprensió en aquesta situació excepcional.

Per qualsevol cosa restem a la vostra disposició als canals de comunicació habituals.

 

Salut i força!

Tornar

Fem servir cookies pròpies i de tercers per al funcionament d`aquest lloc web i l`anàlisi de les visites dels usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots veure més informació a la nostra pàgina de politica de cookies.