Les millors propostes per a aquest 2020

22/12/2019

Rockschool Barcelona acaba i comença l´any amb noves propostes. Fes un cop d´ull, apunta´t o ¡Recomana´ns!

Et mostrem un resum de les novetats per a aquest nou any i destaquem les nostres millors ofertes i valors per a complir amb el nostre objectiu any rere any: oferir la millor qualitat en ensenyament musical per als nostres alumnes.

TARGETA REGAL

Regala música ja sigui en nadal o durant tot l´any. Targeta de 4 classes on podràs aprendre d´1 a 2 instruments en un mes, i sense pagament de matrícula!

Més informació sobre la nostra targeta regal aquí

TALLER DE VEU AFROAMERICANA

Taller de 6h on aprendràs a cantar i entonar els estils mes afro com el soul, funk, blues, jazz ... Classes grupals de 6 a 12 persones aprox, i possibilitat de fer-ho en dissabte.

Més informació pròximament.

MUNTA TEVA GUITARRA

Taller de 4 classes de 2h30m al costat d´un professor / luthier on aprendràs el muntatge i manteniment d´una guitarra, a soldar i un llarg etc ... i a més emporta´t a l´acabar el curs la guitarra!

Més informació pròximament.

MASTERCLASS/CLINIC

Durant tot l´any impartim classes magistrals dels nostres professors o estrelles convidades.

Estigues atent / a a la secció de notícies i a les nostres xarxes socials.

CURS DE PRODUCCIÓ HOME STUDIO

El nostre curs amb la teoria i pràctica necessària per dominar un home estudi semi professional i poder realitzar les nostres gravacions amb la major qualitat possible. El curs s´imparteix en un dels millors estudis nacionals i amb un dels millors productors a dia d´avui, Miguel Pino.

Més informació sobre el curs de producció aquí

CLASSES DE COMBO

Apunta´t i toca en banda amb un professor que us guiarà per ser el grup mes demolidor!

Pots escollir estils, rock, funk, heavy metal, hard rock, etc...

Més informació sobre les nostres classes de combo aquí

CURS DE DJ

En el nostre curs veuràs tant la teoria com la pràctica necessària per fer servir un equip de DJ a nivell iniciació.

Més informació sobre les nostres classes DJ aquí

HARMONIA MODERNA

Aprèn la teoria musical més avançada en les nostres classes d´harmonia moderna. Aconseguiràs treure més partit als instruments que toques i augmentar així la teva capacitat creativa i de composició musical.

Més informació sobre les nostres classes d´harmonia aquí

LES NOSTRES CLASSES GRUPALS

Indicades per als més petits o adults de nivell principiant. Econòmiques, divertides i altament educatives. Tens tota la informació sobre les diferents classes grupals al nostre web.

LA JAM SESSION ROCKSCHOOL!

Cada primer dijous de mes muntem una Jam Session a Sala Continental de Barcelona (Carrer de la Providència num 30 de Barcelona. Com arribar?)

Vine a tocar, a conèixer l´ambient o simplement a prendre alguna cosa mentre gaudeixes de la bona música que impartiran professors alumnes i tot aquell que vulgui. A que esperes!

Estigues atent / a a la secció de notícies i a les nostres xarxes socials.

CONCERTS/AUDICIÓ

Els alumnes de Rockschool Barcelona cada any toquen en reconegudes sales i esdeveniments: Rocksound, Razzmatazz, Les Arenes, Palau Sant Jordi, ... Són només alguns dels llocs on hem tocat.

El nostre esforç i dedicació estan enfocat a intentar oferir possibilitats als nostres alumnes i col·laboradors perquè toquin en directe en grans espais.

Esperem que tinguis unes magnífiques festes així com un principi d´any 2020 amb molta música!

Tornar

Fem servir cookies pròpies i de tercers per al funcionament d`aquest lloc web i l`anàlisi de les visites dels usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots veure més informació a la nostra pàgina de politica de cookies.